CE PROIECTE DE HOTĂRÂRI SE VOR AFLA PE MASA CONSILIERILOR LOCALI ÎN ȘEDINȚA ORDINARĂ DE MÂINE

CE PROIECTE DE HOTĂRÂRI SE VOR AFLA PE MASA CONSILIERILOR LOCALI ÎN ȘEDINȚA ORDINARĂ DE MÂINE

Mâine va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Giurgiu pe luna februarie, iar printre cele 43 de puncte aflate pe ordinea de zi se regăsesc câteva proiecte de hotărâri ce constituie etape necesare în realizarea unor importante obiective de investiții ale municipalității.

Este cazul obiectivului de construire a celor 99 de locuinte ANL pentru tineri (44 în zona Steaua Dunării și 55 la Obor). În ședința de mâine vor fi supuse spre aprobare transmiterea către ANL în folosință gratuită a terenurilor pe care vor fi construite imobilele, precum și studiile de fezabilitate.

Un alt proiect important supus atenției consilierilor vizează preluarea și includerea în domeniul public al municipiului, din domeniul public al județului, a clădirii “Casa Tineretului”, ce va fi modernizată cu bani europeni în cadrul “Strategiei de dezvoltare locală a municipiului Giurgiu”.

De asemenea, pentru proiectele de reabilitare termică a celor patru ansambluri de blocuri însumând 36 blocuri din municipiu, în ședința de mâine se va propune aprobarea documentațiilor tehnico-economice (faza Proiect Tehnic) și a principalilor indicatori tehnico-economici, precum și a cererilor de finanțare ce urmează a fi depuse până la sfârșitul acestei luni.

Aprobarea Rețelei Școlare din Municipiul Giurgiu pentru anul școlar 2018-2019, încheierea unor parteneriate cu Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, Asociația Clubul Sportiv Municipal și Biblioteca Județeană “I.A. Bassarabescu”, pentru realizarea unor acțiuni sportive, respectiv pentru continuarea unor proiecte culturale sau acordarea de sprijine financiare unor persoane din municipiu sunt alte proiecte de hotărâri aflate pe ordinea de zi a ședinței de mâine.

Ultima modificare: 21.02.2018 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul SITUAȚIA PROIECTELOR DE INVESTIȚII ALE MUNICIPALITĂȚII, DISCUTATĂ ÎN CONFERINȚĂ DE PRESĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.